[Ecoxarxa Marina Alta] Trobada de intercanvis a Orba 19Dic

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Hola, Xarxa!

El proper dissabte 19 de desembre, al matí, estem convidats a compartir espai amb el Mercat de la Terra d’Awraba (Orba).

Els i les ecoxarxer@s, que només intercanviarem en Ecos, ens agruparem creant una zona específica en moneda social, assenyalada i diferenciada. Per participar cal aportar 5 ecos per parada a l’associació del Mercat de Awraba.

Porteu taules, cadires i tendals si ho considereu necessari.

Hi haurà una taula d’informació EXMA que atendrà a consultes sobre les ecoxarxes en general, la moneda social, la nostra manera de funcionament, ofertes, etc.

En el següent enllaç https://titanpad.com/eIyl2Za6Ev registrarem la nostra participació on indicarem el que oferim, o les ofertes que necessitaríem. Aquest sistema ajuda a organitzar-nos ia aprofitar el desplaçament.

En finalitzar el mercat / trobada es proposa menjar juntes al parc del poliesportiu d’Orba. Si algú s’anima a cuinar per als participants, seria genial, si no, cadascuna lllevará un plat per compartir.

A la tarda, podríem aprofitar per aclarir dubtes i presentar nous projectes (Rebost en CooooperActiva de Murla, casa Azahara) o iniciatives.

Ens veiem a Orba. Seguim teixint la xarxa   🙂

Una forta abraçada
Administració EXMA

mercat de la terra