[EcoXarxa Penedès] sessió formativa: Higiene Alimentaria

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

ecoxarxaPenedesBenvolgudes,

EcoXarxa Penedès organitza una sessió formativa HIGIENE ALIMENTÀRIA Nivell Bàsic MANIPULACIÓ D´ALIMENTS a l´Escorxador de Vilafranca del Penedès divendres 28N de 17 a 22h, amb una pausa de 20min. de la mà de Montse Via Solsona, Biòloga, Màster en BioTecnologia Alimentària i Especialitat en MigroBiologia i Higiene dels aliments. Veure continguts (pdf).

· OBJECTIUS

Transmetre els coneixements bàsics en matèria d´higiene alimentària i manipulació d´aliments (productes frescos en Mercats no sedentaris i Fires (vegetals i ous) i Elaboració de Conserves Vegetals).

· COM POTS PARTICIPAR

Enviant-nos un correu a penedes@ecoxarxes.cat amb les teves dades personals (nom, cognoms i nº DNI) i forma d´aportació ABANS DEL 20N. Màxim 30 persones

· FORMA D´APORTACIÓ (100% Moneda social o euros)

El cost total de la formació és de 250uM + 21% d´IVA + despeses d´impressió de la documentació.

Aportació màxima de 20uM/persona* (inclou formació, documentació i certificat d´assistència). *Si superem el cost total, us demanem si voleu fer una donació a l´EcoXarxa Penedès. Necessitem un mínim de 17 persones inscrites per cobrir les despeses. INDICA´NS SI FARÀS UN DONATIU O ET RETORNEM LA DIFERÈNCIA?

Envia´ns el teu compte CES (informa´t com donar-te d´alta a l´EcoXarxa Penedès) o fes-nos una transferència al compte d´EcoXarxa Penedès.

· COM ARRIBAR

Rodalies R4 Manresa – Sant Vicenç de Calders  (El darrer tren de Vilafranca a Barcelona surt a les 22:30h). Altres orígens /destins consultar.

– Principals vies de comunicació: N-340, C-15 i xarxa viària local (en transport públic, privat col.lectivitzat, auto-stop …)

Qui tingui necessitat, pot fer nit a Vilafranca (feu-nos arribar la vostra petició i us acollirem en vivendes d´EcoXarxa Penedès). Podeu aprofitar i visitar el Mercat del dissabte i la Parada al Mercat d´EcoXarxa Penedès (fruita i verdura ecològica, local i de temporada).

 

EcoXarxa Penedès
penedes@ecoxarxes.cat
www.cooperativa.cat