II Festival d’Intercanvi de Sabers a El Xop, Lleida.

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Hola!

Ja arriba el Programa Complet del II Festival d’Intercanvi de Sabers que es durà a terme a El Xop, Lleida els dies 14, 15 i 16 de març.

Un programa carregat de Sabers per compartir-los durant el cap de setmana, i podem autogestionar-nos la Salut entre totes. Tècniques de medicina tradicional xinesa, plantes medicinals, cuina tradicional i alimentació, emocions, tècniques corporals i un llarg etcètera que trobareu al cartell, al facebook o a la pàgina de L’Art du Soleil <http://www.lartdusoleil.net/festival-de-sabers/>.

A més a més del programa també hi ha un espai on oferir i rebre teràpies individuals, de forma autogestionada a l’espai de la piràmide energètica de El Xop.

Els detallets a tenir en compte:
Totes les activitats, excepte les del divendres, són a El Xop, Partida de Granyena. Com arribar-hi <http://www.elxop.cat/catala/contingut/contacta/contacta.htm>

Les activitats del divendres seran al Centre Dhamma <http://www.centredhamma.com/>(Av/ del Segre, 13 bis altell. Lleida)

Hi ha disponible espai per dormir al mateix Xop. Per reservar plaça contactar amb intercanvidesabers@moviments.net
A l’espai ja hi habiten quatre gossos molts simpàtics amb els humans però no tant amb els altres gossos, així que es demana de no portar-ne.

Si vols participar com a terapeuta a l’espai autogestionat, contacta amb l’organització i t’acabarem d’explicar tot plegat.

No és necessari apuntar-se pels àpats, però si es fa, sempre ajuda a la previsió. Dieta vegetariana amb opció vegana.

La casa d’ El Xop està perfectament adaptada perquè els infants puguin gaudir de la natura.

Totes les activitats són a preu lliure. Perquè?? <http://www.lartdusoleil.net/preu-lliure>

Us hi esperem a tots i totes, amb moltes ganes d’intercanviar sabers!!

festivaldesaber lleida