[Sant Llorenç Savall – 30 de Maig] Festa de l’autogestió

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Hola companyes!

Des de el Nucli d’Autogestió local de Sant Llorenç Savall, hem preparat per al dia 30 de Maig, la I Festa de l’autogestió del nostre municipi, aquest està vinculat a l’Ecoxarxa del Vallès Occidental.
Hem preparat una jornada amb xerrades, fira d’intercanvi, espai per als nens…… i com no, un bon dinar popular a 3 unitats monetàries, fet per el grup de cuina de la CIC de Terrassa.
Esteu convidats i estaríem molt contentes si veniu a gaudir amb nosaltres a un espai del poble cèntric, habilitat amb sales interiors i un gran pati exterior a on realitzarem la majoria de les activitats.
Si us quedeu a dinar amb nosaltres os agrairíem que ens ho comuniqueu amb una mica d’antelació per poder fer les previsions i si voleu muntar paradeta d’intercanvi o d’exposició del vostre projecte, tenim taules i cadires a la vostra disposició.
Us informem, també, que una part de les persones integrants del projecte de TransportNET (cèl•les d’hidrogen) i del projecte Posahi-Oli, és d’aquí de Sant Llorenç, per si voleu contactar amb elles i resoldre alguns dubtes al respecte….
Fins al nostre poble arriba una línia d’autobús des de Sabadell, que podeu consultar l’horari a l’arxiu adjunt.

Us adjuntem també els enllaços amb més informació:
Pàgina Facebook Naturòpata Dídac García:
Pàgina del nostre blog a la Xarxa Social de la Cooperativa:

Salut i feliç intercanvi!

Comissió comunicació
NAL de Sant Llorenç Savall

Cartell definitiu Festa Maig 2015