11/12. IIa Assemblea General Global de la Cooperativa Integral Catalana

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

El pròxim diumenge 11 de desembre, a partir de les 10:30 hores, se celebrarà la IIa Assemblea General Global de la Cooperativa Integral Catalana (CIC). Ens trobarem a Les Esplanes (Nulles. Alt Camp; www.lesesplanes.cat, més avall hi trobareu les indicacions per arribar.

Estem organitzant, també, un mercat d’intercanvi amb activitats diverses, el dissabte 10 de desembre, a partir de les 10:00 hores, per gaudir d’un dia festiu i xerrar de manera informal sobre l’enxarxament territorial, el procés de descentralització i la redefinició del model de la CIC.

Cal destacar que aquesta assemblea general, i la jornada prèvia, són les cites més importants de tot l’any, ja que hi farem balanç de 2016 i revisarem l’estat del procés de descentralització, així com la planificació i pressupost pe a 2017. Necessitem la vostra participació activa i escoltar la vostra veu respecte a qüestions fonamentals per a la reestructuració territorial i operativa de la CIC. Tots els socis de la CIC esteu convidats a participar-hi.

Poseu-vos en contacte amb els vostres nuclis locals, espais o persones de referència de la CIC al vostre territori per compartir transport i altres detalls logístics. Volem fer una jornada lúdica i familiar, per això hem organitzat la jornada assembleària de la Marxa per a la descentralització de la CIC.

Hi haurà activitats infantils durant tot el dia, adaptades a les edats dels participants i la mainada podrà gaudir de diversos espais com l’Aula de Natura, el sorral, la granja d’animals, les cases als arbres, etc.

S’oferirà un dinar i sopar popular i una festa a la tarda/nit.

L’Espai disposa de zona d’acampada en una zona de bosc, connexió a Internet i espai per l mercat d’intercanvi. Hi ha possibilitat de dormir al mateix espai en tenda d’acampada i caravana. La Xarxa ECO dinamitzarà l’acollida a diversos projectes i cases de membres properes a la zona de Les Esplanes.

Pensem que serà una ocasió magnífica per apropar-vos a conèixer que està fent la CIC a tot Catalunya, per compartir i intercanviar amb altres xarxes que accepten moneda social i participen de les eines comunes que construïm des de la Revolució Integral.

Us convidem que porteu els vostres productes o ens expliqueu quins serveis oferiu. Podeu participar amb parada pròpia de productes o compartir els vostres productes a la parada col·lectiva de la vostra ecoxarxa local o nucli d’autogestió local.

Important

Cal que us apunteu al següent formulari perquè puguem fer previsió dels àpats, el mercat i la logística en general:

https://intern.cooperativaintegral.cat/ca/form/inscriu-te-a-la-2ona-assemblea-general-global-de-la-cooperativa-integral-catalana.

Us recomanem, de cara a l’Assemblea General Global, que reviseu la següent documentació per participar-hi amb coneixement:

– Pla de descentralització subsidiària 2016

Proposta resultant de l’Assemblea General Global del 14 de maig de 2016.
http://cooperativa.cat/wp-content/uploads/2016/05/Pla-de-descentralitzaci%C3%B3-2016-General-Global-2.pdf.

– Mapa de les bioregions constituïdes actualment

https://projectes.cooperativa.cat/documents/421.

– Darreres actes-resum de la CIC

http://projects.cooperativa.cat/projects/faqs-cic/wiki.

Indicacions per arribar a Les Esplanes a Google Maps

https://www.google.es/maps/dir/Barcelona/41.2654932,1.2952423/@41.2728505,1.3070212,2694m/data=!3m1!1e3!4m8!4m7!1m5!1m1!1s0x12a49816718e30e5:0x44b0fb3d4f47660a!2m2!1d2.1734035!2d41.3850639!1m0.

 

Ordre del dia Assemblea General

10:30 h-11:00 h

Recepció i verificació de socis i portaveus bioregionals.

11:00 h-11:15 h

Assignació de rols. Introducció i context actual. [Punt informatiu].

11:15 h-11:30 h

Resum i aprovació de l’acta de l’anterior Assemblea General Global (vegeu-la aquí: http://cooperativa.cat/acta-de-la-1a-assemblea-general-global-de-la-cic/).

11:30 h-13:00 h

Revisió i aprovació, del document «Pla de descentralització subsidiària.2016» de la CIC, per mitjà del qual comenci a ser vigent la nova estructura descentralitzada de la CIC i es consensuï un full de ruta per al 2017. Es presentaràn les esmenes que cada bioregió ha aportat durant els últims mesos.

13:00 h-14:00 h

Definir el nou model de gestió del global de la CIC, especificant els serveis i eines que cada BR està d’acord a mantenir globalment l’any 2017.

14:00 h-15:00 h

Definir quina part del pressupost de la CIC es començarà a gestionar des de les bioregions i quina part es mantindrà des de l’àmbit global.

15:00 h

Cloenda.

Coses que ens cal dur a cadascú:

Plats, coberts i got.

Tenda d’acampada, sac i màrfega per a dormir. Hi haurà capacitat per allotjar unes 30 persones al mateix espai (sota sostre). Les persones amb necessitats especials per dormir cal que ho diguin al formulari a l’apartat «Allotjament» i seràn reubicades en altres indrets pròxims (podem disposar d’unes 20 places més a menys de 15 km).

Hi ha servei wifi per a connectar a Internet, però caldrà dur endolls i allargadors elèctrics.

Les Esplanes es proveeix d’electricitat amb plaques solar fotovoltaiques. Com que tindrem menys hores de sol, es recomana que porteu aparells autònoms o bateries per a autocarregar els vostres telèfons, portàtils, etc.

Àpats

El dinar i el sopar de dissabte i l’esmorzar de diumenge es gestionarà des de la Bioregió Sud i s’oferirà a preu popular cooperatiu.

El dinar del diumenge serà gestionat per la CIC, així com la reciprocitat per les despeses que es generin a Les Esplanes.

Marxa per a la Descentralització de la CIC

Pel que fa al dia de les JJAA, es planteja un mercat d’intercanvi amb activitats diverses, per gaudir d’un dia festiu i xerrar de manera informal amb una dinàmica que ens permeti observar de forma més global el procés de descentralització i la redefinició del model de la CIC.

Actes previstos pel dia 10 de desembre

A partir de les 10:00 h: Mercat d’intercanvi i moneda social.

A partir de les 10:00 h: Obertura del punt informatiu per a persones nouvingudes.

A partir de les 10:00 h: Arribada de la gent de la CIC d’arreu de Catalunya.

A partir de les 10:30 h: Esmozar cooperatiu: pa amb tomàquet i oli, torrades veganes, etc.

A partir de les 11:00 h: Inici de les animacions de carrer (malabars, pallassos, actuacions).

A les 12:00: Contacontes bioregionals (3 portaveus compartiran informació sobre l’estat de cada bioregió)

A les 15:00 h: Dinar cooperatiu.

A partir de les 17:00 h: presentació de projectes de la Bioregió Sud (salut, educació, gestió col·lectiva de terres, comerç, productors, artesans, etc.).

A les 17:30 h: animació infantil.

A les 18:00 h: espai per a compartir experiències més enllà de la CIC.

A les 19:00 h: recollida.

Sopar.

A les 23:00 h: Concert Susannes, cantautora rural.

Durant tota la jornada…, petons i abraçades espontànies entre tothom qui es retroba, suport mutu i treball en equip, aprenentatge col·lectiu…

Hi haurà acompanyament a la mainada, que s’autogestionarà entre els qui hi assisteixen amb criatures.

[No hi porteu gossos o altres animals.]

 

Tothom hi és benvingut!

Salut i bon intercanvi!