[Dissabte 31 Oct] XXIIè Mercat d’Intercanvi de Roba d’Esparreguera

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Des de l’Ecoxarxa Baix Llobregat Nord et convidem el proper dia 31/10/2015 a participar al XXIIè Mercat d’Intercanvi d’Esparreguera, aquest cop celebrem un mercat d’intercanvi temàtic de roba.

El mercat d’intercanvi és una iniciativa per fomentar la cultura de l’intercanvi, la reutilització i el consum conscient i responsable. El què tu no utilitzes per altres persones pot ser una oportunitat.

Com funciona el mercat d’intercanvi? Es pot intercanviar per altres peces de roba o altres objectes o canviar per moneda social, menys transaccions econòmiques amb euros.

Guia de l’usuari del mercat d’intercanvi:

L’intercanvi pot ser directe o en moneda social, menys transaccions econòmiques amb euros. Pot posar parada tothom vinculat o no a la CIC. A la Taula d’Acollida les persones i els projectes que encara no participen en cap ecoxarxa podran, si volen, donar-se d’alta a l’Ecoxarxa del Baix Llobregat Nord.

Els intercanvis només podran ser:
• intercanvi directe – bescanvi
• moneda social – qualsevol moneda social CES&ICES de les Ecoxarxes Catalanes
• GAT físic (moneda social de l’ecoxarxa en paper per la fira) – les persones no vinculades a cap Ecoxarxa i que vulguin visitar la Fira, podran canviar eventualment euros per GATS a la Taula de Canvi.
Un cop acabada la fira, – els firaires GAT hauran d’ingressar els GAT guanyats en el seu compte personal GAT de l’Ecoxarxa del Baix Llobregat Nord.
Si necessiten recuperar una part en euros podran fer-ho fins a un màxim del 70%, sempre i quan el nombre d’unitats monetàries en euros cambiats per GATs ho permeti.

L’ecoxarxa del Baix Llobregat Nord cobreix les despeses d’organització, finançades amb aportacions de l’últim mercat.

Tens algun dubte? Pots contactar amb nosaltres a través de ecoxarxablln@gmail.com

 

XXIIè Mercat d'Intercanvi de Roba d'Esparreguera