[9Abril-Pratdip] Assemblea General CIC bioregió Sud + Trobada d’Ecoxarxes + Mercat Intercanvi

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

1ª-Assemblea-BIOCICSUD-i-IV-Trobada-ECOXARXES(Castellano mas abajo)

Bon dia!

Reserveu el proper dissabte 9 d’abril a la vostra agenda. Us convidem a participar de tres esdeveniments importants en un mateix dia:

  • VI Trobada d’Ecoxarxes bioregional Sud: Pad Col.laboratiu per anar recollint les idees, propostes, necessitats, temes a debatre,…
  • II Mercat d’intercanvi a Pratdip

La participació a tots els actes és lliure i oberta. A la tarda (15:30h – 20h) es celebrarà la I Assemblea General de la CIC a la bioregió sud. Estàn especialment convocades totes les sòcies de la CIC registrades a la bioregió sud, per decidir sobre les principals linies estratègiques i organitzatives en el nostre àmbit territorial. També hi poden participar membres de les ecoxarxes i col·lectius afins al territori.

10h a 13:30h Mercat d’intercanvi a l’espai del pàrquing de darrera de l’Ajuntament. Porta tot allò que vulguis intercanviar; allò que produeixes o elabores, objectes de segona mà, llavors, serveis, tallers…

Si vens al mercat o a dinar aporta una planta que plantarem en alguns espais del poble com a intercanvi per la cessió dels espais i materials.

13:30h a 15:30h Dinar popular. Plat de paella de verdures i conill del terme, pa, got de vi, aigua i infusió per 6 ECOs. Qui vulgui aportar per a la paella en producte en comptes de en moneda social que ho comuniqui al mail i en parlem.

Reserva la teva taula pel mercat i el teu plat de paella abans del 7 d’abril a labaumapratdip@gmail.com

Us esperem per seguir teixint xarxa   :)

Salut i bon intercanvi!

————————-

Buenos días!

Reservad el próximo sábado 9 de abril en vuestra agenda. Os invitamos a participar de tres acontecimientos importantes en un mismo día:

  • VI Encuentro de Ecoredes bioregional Sur: Pad Colaborativo para ir recogiendo las ideas, propuestas, necesidades, temas a debatir,…
  • II Mercado de intercambio en Pratdip

La participación a todos los actos es libre y abierta. Por la tarde (15:30h – 20h) se celebrará la I Asamblea General de la CIC a la bioregión sur. Están especialmente convocadas todas las socias de la CIC registradas a la bioregión sur, para decidir sobre las principales lineas estratégicas y organizativas en nuestro ámbito territorial. También pueden participar miembros de las ecoredes y colectivos afines en el territorio.


10h a 13:30h Mercado de intercambio al espacio del parking de detrás del Ayuntamiento. Trae todo aquello que quieras intercambiar; aquello que produces o elaboras, objetos de segunda mano, semillas, servicios, talleres…

Si vienes al mercado o a comer aporta una planta que plantaremos en algunos espacios del pueblo como intercambio por la cesión de los espacios y materiales.

13:30h a 15:30h Comer popular. Plato de paella de verduras y conejo, pan, vaso de vino, agua e infusión por 6 ECOs. Quién quiera aportar para la paella en producto en vez de en moneda social que lo comunique al mail y hablamos.

Reserva tu mesa para el mercado y tu plato de paella antes del 7 de abril a labaumapratdip@gmail.com

Os esperamos para seguir tejiendo red    :)

Salud y buen intercambio!

Acta Asamblea General CIC bioregión Sur

Fotos Trobada