Divendres 31 d’octubre: Obre l’Ebrerebost a Roquetes!

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

ebrerebostDesprès de més d’un any i mig parlant-ne i reclamant-ho, l’ebrerebost obre portes el divendres 31 d’octubre. I inaugurarem l’espai el 15 de novembre. Podeu participar al programa: https://titanpad.com/cC4DVjtiyR

Fina i Cecile i altres voluntaris/es us acolliran cada divendres de 18h a 20h30 per informar-vos sobre l’ecoxarxa i el funcionament de la moneda social (l’EBRE) i facilitar l’intercanvi de productes, a través d’un rebost i d’un espai d’intercanvi lliure.

Ja tenim stevia, marialluïsa, pasta de dents, oli de cop, oli reparador, most, farina d’arròs, mill, sal, llavors de carbassa, conserves dolces i salades (pisto, tomata fregida, escalivada, chutneys, remolatxa, melmelades, jaleas i codonyat), vinagre i extractes de plantes per a l’hort.
Estem buscant més productes alimentaris i begudes, joguines, cosmètica, roba, ferramentes, …).

laViandaL’Ebrerebost es troba en un espai cedit pel grup de consum conscient i ecològic La Vianda, al seu local de Roquetes (C/ Hort de la Vila, 3), juntament amb el banc de llavors de la Granera, Grup de recerca i conservació de llavors de les Terres de l’Ebre i la Taca d’Oli (punt de recollida d’oli usat) de l’Ecoxarxa Ebre.

El projecte s’està definint a la vegada que es va creant, si creus que pots col·laborar-hi d’alguna manera o si tens productes que oferir per al rebost et pots ficar en contacte amb ebrerebost@terra.com, o bé passar-te a vore’ns allà !

També anunciar que ja podeu trobar productes en intercanvi i informació sobre l’ecoxarxa al Mercat del Pagès (Sindicat de pagesos, Av. de la Constitució, St Carles de la Ràpita) cada dissabte al mati.

Salut i bon intercanvi!