[Ecoxarxa Ebre] Punxada musical al ebrerebost 13F

[ Traduire en français ] [ Tradurre in Italiano ] [ Traducir al castellano ] [ Translate to English ] [ Traduir al català ]

Bondia xarxeros!

A la ultima assemblea a Garcia, vam decidir de fer una trobada diferent pel mes de febrer.

Aixi es com neix el primer vespre de Punxada al Ebrerebost!

Esteu tots convidats el divendres 13 de febrer al ebrerebost de l’ecoxarxaebre, al local de la vianda (c/ hort de la vila, 3 – Roquetes) a partir de les 18:30h a una degustacio de cerveses i vins locals acompanyats amb pintxo i musica!

Aixo ho aconseguim gracies al Ferran de la cervesa lo gambusi, a l’Eric de la cervesa de Campredo, als vins Serra de cavalls, a tot aquell qui vulgui col-laborar aportant una safata de pintxos, i als musics de YaBabé!

El valor que li hem donat al tast servira per pagar els productors del tast i les despeses d’administracio de l’ecoxarxa/ces.

Estaria be que fessim la maxima difusio possible i que ens poguessim trobar aquells que no coneixen la xarxa, aquells que fa temps que no venen i aquells que no se’n perden ni una!

No us podeu perdre aquesta estona oberta al debat, a l’intercanvi i al paladar!

Per temes organitzatius, necessitariem saber aproximadament qui vindra amb safata de pintxos, aixi que us agrairiem que qui tingui pensat fer-ho que ho digui, aixi no farem curts.

Salut, bons aliments i una mica de gresca!

Ecoxarxa-Ebre

punxadaexe